• Huizhou Calipolo accessory Ltd
Huizhou Calipolo accessory Ltd

Zprávy

Šest výhod kuchyňského nádobí pro silikon, které nahradí tradiční kuchyňské náčiní
Čas vydání: 2020-09-19 11:29:18  Hity: 16

S rozvojem času je tempo života lidí a lidí rychlejší a větší pozornost věnována potravinám.Jak bylo naplánováno, zdraví potravin je jednoduché, snadno ovladatelné, snadno ovladatelné a hadr je velmi dobrý.Pro hospodyňky kuchyňského nádobí je důležit ější, aby hospodyně udržovaly kuchyňské náčiní.Často se starají o údržbu kuchyňského nádobí.Podívejte se na kuchyňské nádobí skvrny Rust, skvrny, skvrny od oleje, strávit hodně času čištění a údržba práce, ovlivnit klidnou a krásnou náladu.

Hygiena kuchyňského nádobí nelze ignorovat.Některé kuchyňské a stolní nádobí a náčiní nejsou čisté kvůli problémům s vnitřní kvalitou materiálu, nebo kvůli olejové špíně, rzi atd. Nekygienické kuchyňské náčiní snadno přitahují pomocí myši, mravenci a tak dále.Používání levných rezavých, opotřebovaných, páchnoucích kuchyňských potřeb, potravin bude kontaminováno, jíst snadno vést k chronické otravě, peníze a ztráty na zdraví.

V současnosti je na trhu mnoho kuchyňského nádobí.Dovolit& 35;39; uvádí příklady vad a škod několika druhů tradičního kuchyňského náčiní.

První.Keramické kuchyňské a stolní nádobí: obsahuje olovo.I když je jeho toxicita malá, je to škodlivé pro tělo.

Dva.Železné kuchyňské náčiní a stolní potřeby: nikl, titan, snadno zrezivělé kuchyňské náčiní, použití rezavého nádobí snadno způsobit zvracení, průjem, fyzické nepohodlí a další příznaky.

Tři.Kuchyňské nádobí a stolní nádobí z mědi: měděný stolní nádobí a náčiní, používání kuchyňského nádobí z mědi může snadno způsobit hypotenzi, žloutenku, selhání jater.

Tyto kuchyňské náčiní obsahují olovo, měď, nikl, titan a tak dále, což bude mít přímý dopad na zdraví lidí a\964;39;

Šest výhod kuchyňského nádobí pro silikon

První.Existuje mnoho barev.Lze přizpůsobit podle potřeb zákazníků, takže kuchyňské náčiní více personalizované.

Dva.Ochrana životního prostředí a netoxická.Výrobky silikagelu potravinářské jakosti mají dobrou kompatibilitu s lidským tělem.

Tři.Noste odpor.Není snadné se zlomit a zlomit.

Čtyřko.Vysoká teplota odolnost.Může vydržet 200.C není snadné deformovat při vysoké teplotě.

Pětka.Snadno se čistí.Snadná, úsporná, pohodlná údržba.

6, proti stárnutí.Má dlouhou životnost a silnou izolační funkci.

zmkm-800_800 (1).jpg

Předchozí: Jak vyrobit silikagelové výrobk...

další: No